Qui som?

NAMASTÉ RELAX som un equip de persones especialistes en descans que volem oferir el millor assessorament als nostres clients. Vam començar l’any 2014, però ens avalen més de 50 anys de tradició familiar en aquest mateix àmbit.

Estem especialitzats en matalassos, tapisseria i mobiliari en general, per això treballem amb les principals marques del mercat, líders en qualitat i confort, i en som distribuïdors oficials.

Per què vam escollir el nom de NAMASTÉ RELAX?​

Namasté (en idioma hindi i en sànscrit: नमस्ते; en català: ‘m’inclino davant teu’) és una expressió de salutació de l’Àsia del sud, originària de l’Índia, que denota respecte o agraïment. S’utilitza tant per dir “hola” com “adéu”, normalment acompanyada d’una lleugera inclinació del cap i els palmells de les mans units per sota de la barbeta. Espiritualment, per això, Namasté té un significat molt més profund, que és precisament el que ens va enlluernar:

“Jo honoro aquest lloc en tu on habita l’Univers sencer.

 Jo honoro aquest lloc en tu que és un lloc d’Amor, de Veritat i de Llum.

I sé que quan tu estàs en aquest lloc dins teu i jo estic en aquest lloc dins meu,

tu i jo som UN.”

El nostre objectiu com a empresa i com a equip humà és que els nostres clients quan surtin per la porta de les nostres botigues se sentin totalment satisfets.

Si necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del correu electrònic (infonamasterelax18@gmail.com), o bé trucant al telèfon d’atenció al client 696901507.

Namasté!